Equs AB grundades 1992 med syfte att genom egen produktion och samarbete med leverantörer runt om i världen öka åtkomsten av saneringsprodukter och underlätta arbetet för professionella skadedjurs- och saneringsfirmor på den nordiska marknaden.

Ännu idag arbetar Equs för att erbjuda nödvändiga och efterfrågade produkter, utrustning och problemlösningar för företag med behörighet på den nordiska marknaden till konkurrenskraftiga och oberoende priser.

En av Equs viktigaste resurser är vår personal med mångårig kompetens från saneringsbranschen. En naturlig del av vår verksamhet är därför att bidra med råd och problemlösningar som hjälper våra kunder i deras arbete.

Equs är förutom i Norden ett etablerat namn med kunder och leverantörer i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. Detta bidrar till att vi kan erbjuda ett komplett sortiment av hög kvalité med många unika produkter och lösningar. Ingen förfrågan är för stor, för liten eller omöjlig att lösa!

Vårt mål är att på snabbaste och mest kostnadseffektiva sätt ta fram de produkter och lösningar som våra kunder efterfrågar. Vårt sortiment speglar just detta och utvecklas ständigt för att bemöta våra kunders förfrågningar samtidigt som vi alltid med kort leveranstid kan tillhandahålla de traditionella produkterna för branschen. 

Equs är idag även verksamt inom många andra områden som exempelvis import och distribution av hemträdgårdsprodukter för ledande svenska grossistföretag, träskyddsmedel och andra specialprodukter. Vi arbetar dessutom med legotillverkning och produktutveckling av öronmärkta produkter som en växande del av verksamheten.

Med förhoppning om ett gott samarbete idag och i framtiden.
Som vi brukar säga här på Equs ”You name it – We control it.” 

Tack för Ert förtroende.