Equs erbjuder ett brett utbud av produkter inom områdena hygien, sanering och ohyra samt appliceringsutrustning för den professionella skadedjursbranschen. 
Equs personal har mångårig kompetens från saneringsbranschen och en naturlig del av vår verksamhet är att bidra med råd och problemlösningar som hjälper våra kunder i deras arbete.

Equs producerar stora delar av sortimentet för sanering av gnagare och insekter i egen fabrik och vi kan därför ta fram speciallösningar enligt våra kunders önskemål. 
Tack vare samarbete med leverantörer runt om i världen kan vi erbjuda ett komplett sortiment av hög kvalité med många unika produkter som Ni bara hittar hos oss.

Vi arbetar ständigt med att utveckla Equs sortiment efter våra kunders behov av produkter och tjänster. Vårt mål är att på snabbaste och mest kostnadseffektiva sätt ta fram de produkter och lösningar som våra kunder efterfrågar. Equs sortiment speglar just detta och utvecklas ständigt för att bemöta våra kunders förfrågningar samtidigt som vi alltid med kort leveranstid kan tillhandahålla ett standardsortiment av de traditionella produkterna för branschen. 

Som kund hos Equs kan Ni nu enkelt beställa alla Era produkter direkt i vår nya webbutik.
För att kunna handla i webbutiken måste Ni ansöka om ett konto. Detta gäller även kunder som tidigare handlat av oss i vår gamla webbutik. Ni ansöker om konto uppe till höger på hemsidan. 

I vår nya webbutik hittar Ni information om produkter, lagerstatus och priser.
Ni kan även ladda ner säkerhetsdatablad, etiketter och annan produktinformation. Saknar ni någon produkt i webbutiken ber vi Er att kontakta oss. OBS - Ni kan endast se våra priser när Ni är inloggad.

Information för privatpersoner

Equs tillhandahåller i första hand produkter till företag inom branschen och vi hänvisar därför privatpersoner till någon av våra kunder.
Är Ni privatperson och behöver information och råd är Ni självklart alltid välkommen att kontakta oss. Ni hittar utvalda delar av vårt sortiment hos bl.a. nedanstående webbutiker:

www.skadedjursfri.se 

www.toxashop.se 

www.skadedjurshjalp.se  

Er lokala skadedjursfirma erbjuder också ett urval av effektiva produkter. 
Tänk på att man som regel genom hemförsäkringen har ett avtal med en auktoriserad skadedjursfirma.  

Skadedjursfirmor med behörighet i branschen är specialister på att lösa skadedjurs- och saneringsproblem och erbjuder säkrare och effektivare lösningar på problemen än de som privatpersoner har att tillgå.